Batmana nikad dosta, kao niti različitih upakiranih kolekcionarskih izdanja. Smatraju to očigledno i razvojni studio Rocksteady i izdavač Warner Bros. Interactive Entertainment, koji ove jeseni planiraju izdati novo kompletno fizičko izdanje sve tri igre u serijalu Batman Arkham u novom pakiranju pod nazivom Batman Arkham Collection.

Ukoliko ste već prije, kao i mi, nabasali na naziv Batman Arkham Collection te vam od prve nije jasno što je tu posve novo, radi se o tome da, iako već od prije postoji digitalni bundle istog naziva koji sadrži sve tri igre, ovaj novi je posebno kolekcionarsko fizičko izdanje koje dolazi u čeličnoj kutiji i sadržavat će ultimativne verzije sve tri igre razvojnog studija Rocksteady – Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City i Batman: Arkham Knight, s kompletnim pripadajućim DLC sadržajem.

Naslovnica nove verzije kompletnog fizičkog izdanja Batman: Arkham Collection

Vijest je to koja je originalno “procurila” putem prerano postavljenog oglasa na britanskom Amazonu, a sada je postojanje ovog paketa potvrdio i Gaz Deaves, marketing menadžer studija Rocksteady. Također, osim što će u paketu biti sve tri originalne igre Arkham trilogije, kroz ovaj paket po prvi puta u Europu stiže i skin Earth 2 Dark Knight, koji je dosad bio ekskluzivno dostupan u Sjevernoj Americi. No, čak i ukoliko ne kupite ovaj novi kompletni paket, skin će iduće godine dobiti besplatno svi koji posjeduju igru Batman: Arkham Knight.

Na stranicama britanskog Amazona stoji informacija kako ovo kolekcionarsko izdanje izlazi 6. rujna 2019. godine, a zasada je dostupno samo za PlayStation 4 i Xbox One te u ovom trenutku nije poznato hoće li biti dostupno za kupnju i za PC. Također, ako je suditi po britanskom Amazonu, cijena paketa je 40 funti. Za kraj, vrijedi dodati da, na žalost svih fanova koji vole prequel, u ovom paketu nema prequel igre Batman: Arkham Origins, koja ipak ne spada u službenu trilogiju, s obzirom da ju nije radio Rocksteady, već zasebni studio WB Games Montréal.

Batman: Arkham Collection će doći u posebnoj metalnoj kutiji, za sve fanove steelbookova i kolekcionarskih izdanja