Početkom prošlog mjeseca u PlayStation 4 verziji odličnog i veoma popularnog RPG-a Monster Hunter World pojavila se misija u kojoj su igrači mogli, nakon njenog uspješnog odrađivanja, napraviti poseban oklop. Capcom je u svoju igru odlučio ubaciti nešto poznato iz svijeta Horizon: Zero Dawna, pa su tako igrači svojim vjernim dvonožnim pratiteljima-mačkama (koji su u igri poznati kao Palico) mogli sklepati Watcher set kako bi izgledale ovako:

monster hunter world watcher

Nakon dvotjedne pauze, stiže mogućnost pretvaranja lovca na beštije u glavnu junakinju iz te igre. Svi oni koji žele po tom opasnom svijetu trčati kao Aloy, moraju odraditi istu misiju nekoliko puta kako bi prikupili sve materijale potrebne za izradu njenog oklopa i oružja. Za razliku od drugih setova u igri gdje opremanjem jednog dijela odmah vidite promjenu, kako bi se vaš lik pretvorio u Aloy morate skupiti svih pet dijelova i staviti ih istovremeno.

Osim oklopa, možete skupiti još materijala i za njen luk i strijelu za potpuni doživljaj, a ako jako volite farmanje možete ga jednom i nadograditi. Svi koji se žele time baviti moraju prikupiti dovoljno materijala do 15. ožujka kada taj crossover završava. Budući da je Horizon Zero Dawn bio ekskluziva za PlayStation 4, ovom sadržaju vlasnici Xboxa One nemaju pristup.

Ako vas o Monster Hunter Worldu nešto drugo zanima, zaputite se na službene stranice za više informacija.