Razvojni studio Darewise Entertainment u ožujku ove godine najavio je novi MMO, do danas poznat jedino pod imenom Project C, a koji od sada napokon ima i službeno ime – Life Beyond. Igra je i dalje u ranom stadiju razvoja, a razvojni tim odlučio je podijeliti i prvi video prikaz, kojeg donosimo ispod teksta.

Life Beyond upoznat će nas s planetom Corvusom, na kojem ćemo zajedno s drugim igračima izgraditi novu zajednicu, nove građevine, istraživati ogromne i raznolike biome prepune divljih životinja, biljnog svijeta i drveća te ono najvažnije – zajedno s drugim igračima donositi bitne odluke o razvoju naše virtualne zajednice. Osnivač studija Darewise Entertainment i njegov CEO, Benjamin Charbit, jedva čeka lansiranje igre: “Istražite čitave svjetove, koji se tamo nalaze upravo kako bi ih igrači otkrili i oblikovali. Napravite individualne i kolektivne odluke koje će direktno utjecati na igru. Jedva čekamo vidjeti sve te različite igrače koji se pridružuju našoj zajednici i stvaraju novi život, pored svog osobnog”. Studio igru razviju uz pomoć svoje zaštićene tehnologije Wiseworld, odnosno alata za generiranje i brzinsko širenje velikih svjetova, ali i uz pomoć Orchestratora, koji koordinira kompleksne eko-sisteme i simulacijske slojeve unutar igre, a sve kako bi osigurao da sadržaj ostane svjež i zanimljiv igračima.

Za sada je jedino poznato da Life Beyond stiže na PC, konzole, mobilne uređaje te na cloud platforme, a omogućit će cross-platform igranje, ali nije poznato o kojim je točno konzolama riječ. Sve detalje o nadolazećoj igri možete pronaći i putem službene web stranice, putem koje se možete i prijaviti za zatvoreno alpha testiranje.