U trenutku pisanja ove objave, od osmog i najvećeg dosad izdanja sajma Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 dijeli nas još samo pet dana. Stoga vam danas donosimo posebnu sajamsku knjižicu, odnosno booklet u PDF formatu!

U samoj knjižici, kao i svake godine, naći ćete mapu sajma te nacrte i nazive svakog paviljona i hale koji su ove godine dijelom Reboot InfoGamera, kao i čitavu listu svih izlagača koji će ove godine imati svoje štandove na spektakularnom osmom izdanju sajma te ponudu samih izlagača. Sama knjižica na sajmu će biti dostupna i u fizičkom izdanju.

Za sve vas koji na Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 planirate doći kupiti nešto za sebe s brutalnim popustima, bilo da se radi o novom komadu hardvera, konzole ili pak neku igru, u knjižici ćete naći informacije i o tome. Stoga, svoj primjerak knjižice u PDF-u preuzmite na ovome linku: https://www.rebootinfogamer.hr/booklet.pdf

Što se tiče samog rasporeda događanja na sajmu, on će biti objavljen vrlo brzo na stranici www.rebootinfogamer.hr/. Dotada, svoje ulaznice za spektakularni Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 osigurajte čim prije na istome gore podijeljenom linku službene stranice sajma ili fizički na prodajnim mjestima Entria www.entrio.hr/outlets.