Electronic Arts je najavio Star Wars Battlefront Ultimate Edition. Radi se o posebnom izdanju igre namijenjenom samo najvećim fanovima franšize koje će po prilično paprenoj cijeni od 119,98 eura osim osnovne igre ponuditi dodatne sadržaje i određene bonuse.

Očekivano, Star Wars Battlefront Ultimate Edition uključuje sav sadržaj iz takozvanog Deluxe izdanja. Radi se o tri dodatna oružja – Ion Grenade, Ion Torpedo i Han Solo’s DL-44 Blaster – te o dva emotea. Uz navedeno u paketu će biti sezonska propusnica koja osigurava pristup svim proširenjima koja će biti objavljena nakon izlaska osnovne igre. Nažalost, ne znamo o kakvim se proširenjima radi ni koliko će ih biti.

Ako se igrate na Xboxu One i imate aktivnu pretplatu na EA Access izdavač će vam udijeliti popust od 10 posto na sve Star Wars Battlefront sadržaje. Više informacija potražite na stranicama Origina.

Star Wars Battlefront će na PC, PlayStation 4 i Xbox One stići 19. studenog, a ako je popularnost nedavno održanog beta testiranja (pristupilo mu je devet milijuna igrača) nekakav pokazatelj, očekuje ga ogroman uspjeh.