Batman: Arkham Knight, poput gotovo svih igara današnjice na tržište je stigao sa season-passom, posebnim dodatkom koji igračima spremnim da plate više nudi dodatne sadržaje. Dio ovog sadržaja već je objavljen, no sudeći prema informacijama koje je Warner objavio na svom blogu očekuje nas još mnogo toga.

Pored tri dosad objavljena singleplayer proširenja – A Matter of Family, Red Hood, Story Pack i Harley Quinn Story Pack – te brojnih AR izazova i skinova, svi će profili igrača do kraja godine dobiti nešto što će ih razveseliti. U listopadu nas tako očekuju Batman Classic TV Batmobile Pack, 1970’s Batman Themed Batmobile Skin i Crime Fighter Challenge Pack #3. Spomenuti će dodaci u Batman: Arkham Knight donijeti dozu Burtonove vizije Batmana, retro Batmobile te šest novih AR izazova smještenih na nove lokacije. Bit će tu i mogućnost odabira likova s kojima u izazovima želimo sudjelovati, te nova težinska razina za sve Combat i Batmobile izazove.

Sadbatman slike odsad ćemo moći snimati i in-game.

Sadbatman slike odsad ćemo moći snimati i in-game.

I studeni će donijeti mnogo sadržaja, a kad bismo morali izdvojiti rekli bismo da nas 2016 Batman v Superman paket veseli najviše. Radi se o paketu koji će u igru ubaciti „Batfleck“ skin i pripadajući Batmobile. Ovo će proširenje slijediti Wayne Tech paket koji donosi dvije nove staze za Batmobile izazove, te Crime Fighter Challenge Pack #4 koji poput svog prethodnika donosi šest novih izazova. Oni koji vole saznati nešto novo o svijetu kojim lutaju na raspolaganju će imati Catwoman’s Revenge i A Flip of a Coin misije.

Posljednji mjesec u godini u Batman: Arkham Knight donosi manje sadržaja, no taj sadržaj neće biti ništa manje privlačan. Bit će tu Season of Infamy: Most Wanted ekspanzija s četiri singleplayer misije u kojima ćemo loviti Killer Croca, Mister Freezea, Mad Hattera i Ra’s Al Ghula. Osim toga dobit ćemo skin temeljen na Nolanovom filmu iz 2008, Batmobile iz Arkham Asyluma i šest novih izazova o kojima ćemo detalje saznati kasnije.

Više informacija dostupno je na službenim forumima.