Bandai Namco pustio je u prodaju Dark Souls Trilogy, izdanje koja okuplja sve tri igre (i sve DLC pakete) FromSoftwareovog utjecajnog serijala u jedno prigodno pakiranje.

Standardno izdanje već se nalazi u prodaji, no puno je impresivnije ograničeno kolekcionarsko izdanje. Osim svega što nudi i standardno izdanje, Dark Souls Trilogy Collectors Edition dolazi s prekrasnom ručno oslikanom statuom Elite Knight at Bonfire visokom 34 cm, šest CD-a s glazbom iz cijele trilogije te knjižurinom od 460 strana koja sadrži detaljne mape i lokacije bossova i NPC-eva, enciklopediju svih predmeta iz igre te transkript svih dijaloga u igri.

Znamo da je figurica opako kul, ali nama je zanimljivija ova knjižurina sa svim mogućim informacijama iz svijeta Dark Soulsa.

Kolekcionarsko izdanje Dark Souls trilogije ograničeno je na svega 2,000 primjeraka te je dostupno za pre-order isključivo preko Bandai Namco Entertainment Europe digitalnog dućana. Zbog činjenice da svaku statuu treba ručno oslikati, ukoliko prednaručite kolekcionarsko izdanje, ono će vam stići tek iza 31. svibnja. 

U nastavku pogledajte kratki filmić u kojem ćete dobiti bolji pogled na impresivnu statuu Elitnog Viteza!