Prije nešto manje od sat vremena je stigla objava iz Nintendo of America vezana uz glavno lice ove kompanije. Reggie Fils-Aime će nakon 15 godina u kompaniji, od kojih je posljednjih trinaest proveo na čelu američkog ogranka, otići u penziju. Smjena će se dogoditi sredinom travnja, a ljubiteljima svega vezanog uz Nintendo je sam čovjek pripremio poruku:

Za novinare je pripremio izjavu koja kaže sljedeće: “Nintendo će zauvijek imati dio mog srca. Taj je dio ispunjen zahvalnošću – prema talentiranim ljudima s kojima sam radio, na prilici koju sam dobio kako bi predstavljao ovaj odličan brand, ali najviše od svega, prema tome što sam se osjećao kao član najpozitivnije i najdugovječnije igraće zajednice na svijetu. Iako se veselim što odlazim u dobrom zdravlju i odnosima, ovo nije ‘game over’ za mene, nego umjesto toga ‘leveliranje’ na provođenje više vremena sa ženom, obitelji i prijateljima”.

Reggie Fils-Aime će svoje mjesto prepustiti 15. travnja glavnom čovjeku marketinga, Dougu Bowseru. Bowser je stigao u kompaniju sredinom 2015. godine i brzo je napredovao, a on je vodio marketinške kampanje za Nintendovu najnoviju konzolu Switch na zapadnim tržištima.

Većina igraće industrije i igrača započela je s opraštanjem i zahvaljivanjem ovom čovjeku koji je prilično uspješno vodio tu kompaniju i bio poznat po svojoj karizmatičnosti i osobnosti, a šala na račun toga da će netko imena Bowser voditi Nintendo of America ima već previše.