Dobrodošli u još jednu novu epizodu našeg video podcasta Rebootcast! Prošloga tjedna učinili smo jednu interesantnu kardinalnu grešku zbog koje smo preskočili snimanje te vam novu epizodu donosimo tek ovoga tjedna. Što se točno dogodilo, saznajte u videu! 🙂

U 123. epizodi Rebootcasta, prigodno nazvanoj “ŠŠŠuškanja”, pričamo o svim većim glasinama koje smo čuli i pročitali u posljednjih tjedan dana, kao što su potencijalni Resident Evil 8, šuškanja o dvije nove igre u serijalu Silent Hill i glasine da EA radi na rebootu igre Star Wars: Knights of the Old Republic.

Usred toga našla se i rasprava o trofejima na konzolama Xbox i PlayStation (ali i Steam) te kome je koji sustav trofeja i achievementa bliži srcu i zašto, a epizodu smo, kao i (gotovo) uvijek dosad, zaključili s igrama koje smo igrali u posljednje vrijeme.

Ako vam se 123. epizoda sviđa, ostavite nam komentarpretplatite se na naš YouTube kanal i stisnite zvonce kako biste na mobitelu ili mailu dobili notifikaciju čim izbacimo novi video sadržaj.