Na službenom YouTube kanalu Battlefielda se pojavio prvi teaser trailer za Battlefield V i definitivno potvrđuje sve glasine. Battlefield V će biti smješten u Drugi svjetski rat.

Iako prvi trailer prikazuje samo dvije-tri sekunde igre, ako obratite pažnju, jasno se može vidjeti da se radi o Conquest matchu, na samom vrhu ekrana vidimo Union Jack i Njemački željezni križ što nam potvrđuje da se radi o Drugom svjetskom ratu.

Također, vidimo redizajnirani HUD. Mini mapa na lijevoj strani je od sad pravokutnog oblika, crte rezultata su mnogo tanje u odnosu na Battlefield 1, oznake timova su bijele boje i health bar je iz nekog razloga na sredini samog dna ekrana što je veoma zanimljivo.

Dolje desno će vjerojatno biti dio HUD-a koji je namijenjen za oružje i količinu municije, ali je prekriven PEGI logoom.

Osoba koju vidimo na traileru je Njemački vozač tenka. Ova “Shhh” animacija prikazuje Njemačkog vojnika u finisher animaciji prije nego što će usmrtiti Britanskog vojnika.

Iako nam je teaser trailer pokazao stvarno malo, uspjeli smo izvući neke informacije. Srećom, u srijedu će se održati prvi prikaz igre.