Razvojni tim Zoink Games se voli na šaljiv način baviti tematikom smrti. Njihova prva igra, Stick it to The Man! bila je pravi indie hit i kod kritičara i kod igrača, u drugoj imena Zombie Vikings su se pozabavili kooperativnom akcijom, a sada su odlučili napraviti spiritualni nastavak na svoj prvijenac. Nazvali su ga Flipping Death i u njemu je glavna junakinja dobila čast biti Grim Reaper.

Penny je, nažalost, napustila svijet prerano, ali je nekako dobila zadatak pomagati duhovima s njihovim neobičnim problemima. Uz to mora otkriti što se njoj točno dogodilo, a sve će to raditi rješavanjem raznih zagonetki. Gameplay spaja 2D platformske dijelove i point and click elemente za same zagonetke.

Flipping Death je u izradi za PS4, Switch, Xbox One i PC te bi trebao izaći u kolovozu ove godine, a Zoink je pripremio prvi trailer da možemo sami vidjeti akciju i humor u pokretu. Već sad izgleda veoma obećavajuće i stil je poseban, pa nas zanima što je točno Zoink pripremio. Na svu sreću, nećemo morati dugo čekati. Ako ste zainteresirani uz trailer možete posjetiti i službene stranice.