Nova igra Hitman serijala, koju je Square Enix odlučio osloboditi brojeva i ostalih dodataka u naslovu, u veljači će dobiti beta verziju. Beta će igračima na PlayStationu 4 biti dostupna od 12. veljače, dok će je ekipa na PC-ju dobiti tjedan dana kasnije, 19. veljače. Igrači na Xboxu One izvisit će.

Igra će nas u svojoj beta verziji odvesti dvadeset godina u prošlost, te akciju staviti unutar zidina tajne lokacije za treniranje i regrutaciju agenata. Prema opisu objavljenom na službenom PS blogu bit će to jedinstvena misija koja će pokazati kako je Agent 47 postao član ICA-e, te kako je izgledao njegov prvi susret s Dianom Burnwood.

Hitman beta stiže u veljači, prvo na PlayStation 4

Osim što će ekipa na PlayStationu 4 dobiti raniji pristup beta verziji, očekuje ih još bonusa. PS4 će, naime, dobiti šest ekskluzivnih „ugovora“ pod zajedničkim nazivom „The Sarajevo Six“. Očito, ovi će ugovori Agenta 47 odvesti u Sarajevo gdje će naganjati članove paravojne jedinice naziva CICADA.

Prva tri ekskluzivna ugovora bit će dostupna na dan izlaska osnovne igre, 11. ožujka iduće godine, dok će druga tri stizati u neodređenim razmacima tijekom godine. Više informacija možete pronaći ovdje.