Nova sezona donosi nove izazove! Ove godine naši najbliži suradnici, najdugovječniji partneri i najveći sponzori A1 na Zagrebački velesajam donose još više uzbudljivih esport mečeva sa ponajboljim igračima u regiji, ali i pregršt zanimljivog sadržaja u sklopu spektakularnog LAN finala A1 Adria League. 

Na velikom finalu 14. sezone, natjecatelji će se boriti za nagradni fond veći od 30.000 eura i to u igrama Counter-Strike 2, Brawl Stars, FC Mobile i EA FC24.

Osim najboljeg regionalnog esporta, u Zagrebu će se igrati i završnica nove sezone A1 Student eChallenge turnira gdje će se nadmetati neke od najpoznatijih akademskih institucija u Hrvatskoj.

Također, A1 donosi i pregršt zanimljivog sadržaja za posjetitelje, koji će na pozornici zaigrati popularne naslove EA FC24, FC Mobile i Tekken 8 te imati priliku osvojiti vrijedne nagrade sponzora.

A1 Adria League uhvatite od 14. do 17. studenog svakim danom od 10 do 20 sati, a dok čekate početak još jednog spektakla na Velesajmu, zapratite A1 Adria League na prijenosima uživo putem platformi Youtube, Twitch i KICK gdje ćemo saznati koja će imena kvalificirati za jubilarno deseto izdanje Reboot InfoGamera powered by A1.

Život je igra – ne propustite online osigurati svoje ulaznice na vrijeme i budite dio jednog od najvećih gaming sajmova na svijetu!