Netflix je na iznenađenje svih fanova Gokua i ekipe otkrio da na streaming servis uskoro stiže nova anime serija – Dragon Ball Daima.

Na društvenoj mreži X (ex-Twitter), Netflix je objavio post u kojem stoji: “Dragon Ball DAIMA dolazi na Netflix! Pripremite se za novu Dragon Ball avanturu dok Goku, Supreme Kai, Glorio i Panzy putuju u tajanstveni svijet!“.

Radi se o potpuno novoj priči koja prati Gokua i njegove prijatelje (koji su se smanjili) kako putuju u “nepoznati i tajanstveni svijet” u potrazi za lijekom koji će ih vratiti u njihovu izvornu veličinu, piše u službenom opisu serije. Poznati likovi će se na svom putovanju naći na opasnim mjestima kao što je Kraljevstvo zmajeva, gdje se moraju boriti protiv novih neprijatelja uključujući velikog zelenog zmaja i bandu ljubičastih vojnika koje možemo vidjeti u traileru studija Toei Animation.

Tvorac serije je pokojni legendarni mangaka Akira Toriyama, koji nas je napustio ranije ove godine, ali njegovo naslijeđe nastavlja živjeti u priči i dizajnu likova ove serije kao i u brojnim njegovim djelima.

Dragon Ball Daima stiže na Netflix 18. listopada ove godine, a za one koji ga žele uhvatiti još ranije moći će ga gledati na servisu Crunchyroll 11. listopada.