Nakon prošlotjedne pauze tijekom koje nismo izbacili novu epizodu (jer je tjedan bio obilježen hrpetinom vijesti izravno sa jednog od najvećih i najvažnijih gaming sajmova na svijetu – E3 2019), napokon je vrijeme za novu epizodu podcasta Rebootcast!

Stvari se ovoga tjedna polako vraćaju u normalu, a vijesti koje su stizale sa sajma polako jenjavaju te ovih dana stižu regularne gaming vijesti, a sve je manje velikih najava i bombastičnih trailera. No, to ne znači da nam je dosta E3-ja! Štoviše, u novoj 104. epizodi Rebootcasta donosimo vam svojevrsni posljednji pogled na sajam i najave koje smo s njega dobili.

Tako ćete u novoj epizodi našeg podcasta dobiti listu od TOP 10 nama omiljenih momenata, najava, trailera i situacija koje su bile dijelom sajma – od najpopularnijih događaja s E3 press konferencija pa do skrivenih dragulja o kojima se nije toliko govorilo. Naravno da će se tu odmah prvi na listi naći slavni holivudski glumac Keanu “You’re breathtaking” Reeves i njegovo veliko otkrivanje datuma izlaska trenutno najočekivanije igre na svijetu – Cyberpunk 2077, ali još “svašta nešta” te za svakoga – ponešto. Za ostale nama omiljene momente morat ćete pogledati novu epizodu! 🙂

Vidimo se idući tjedan, a dotad nam svakako ostavite komentare na epizodu 104, pretplatite se na naš YouTube kanal i stisnite zvonce kako biste na mobitelu ili mailu dobili notifikaciju čim izbacimo novi video sadržaj.