Evil Dead: The Game samo što nije stigao, a fanovima legendarnog horor serijala (i odlične serije koja je nastavila priču o Ashu i ekipi) stigla je još jedna poslastica prije izlaska igre 13. svibnja – točno na petak. Kakva dobitna kombinacija, izbaciti hororac na petak 13. Kao da je netko planirao. 

Method Man, reperska legenda i hardcore fan Evil Deada, snimio je originalnu pjesmu za igru. “Come Get Some” je pravi banger kojeg je producirao Statik Selektah, renomirani hip-hop producent i veteran gaming industrije koji je radio na glazbi za Grand Theft Auto, Midnight Club, Max Payne i brojne druge. Inače, osim što Method Man baca vatru k’o da je Liu Kang, pjesma je prepuna elemenata originalne filmske glazbe Josepha LoDuce koji je bio glavni kompozitor trilogije Evil Dead. Jako nas veseli i činjenica što je LoDuca radio glazbu i za igru. 

Method Manu su se u “Come Get Some” pridružili njegov sin PXWER i U-Godov sin iNTeLL, reperi i članovi nove generacije Wu-Tang Clana. 

Ako vam nije dovoljno glazbe iz nadolazećeg Evil Deada, u nastavku možete poslušati i glavnu temu koju su developeri iz Saber Interactivea nedavno objavili na službenom kanalu igre.