Nakon vijesti kako će DLC koji je pretvoren u ekspanziju, Uncharted: The Lost Legacy, trajati oko deset sati razvojni tim Naughty Dog odlučio je objaviti i kada će se vlasnici PlayStationa 4 moći vratiti u svijet prepun drevnog blaga i ubojitih zamki.

The Lost Legacy, koji umjesto karizmatičnog junaka serijala Nathana Drakea u prvi plan stavlja Chloe Frazer uz povratak Nadine Ross iz Uncharteda 4, izaći će u digitalnom i fizičkom obliku 23. kolovoza ove godine. Priča se odvija nakon događaja u posljednjoj Uncharted igri, a ove dvije žene odlučile su otići u Indiju pronaći blago.

Svi oni koji odrade predbilježbe za Uncharted: The Lost Legacy dobit će kolekciju Jak and Daxter igara iza kojih stoji upravo Naughty Dog. Ako ste za to zainteresirani, možete se zaputiti na stranice PSN-a, a ako posjedujete Uncharted 4 Triple Pack Expansion, Uncharted 4 Deluxe Edition ili Explorer’s Pack moći ćete preuzeti Lost Legacy bez dodatnih troškova čim postane dostupan.

Razvojni je tim pripremio i novi, veoma impresivni video kojeg možete pogledati ispod teksta, a sve druge informacije možete potražiti na službenim stranicama.