Poznati izdavač Raw Fury i razvojni studio Massive Damage Games (tvorci igre Halcyon 6) danas su objavili da njihova nadolazeća igra Star Renegades na tržište za PC stiže 8. rujna, dok će za konzole stići kasnije tijekom jeseni.

Star Renegades poseban je iz više razloga. To je predivna piksel art roguelite taktička strategija na poteze koja u recepturu miješa i elemente JRPG-a. Igra će imati i proceduralno generiranu kampanju, stoga će svaki prelazak biti jedinstven. 

Igra je prezentirana  u interesantnom piksel art stilu, uz rukom crtane animacije koje podsjećaju na japanske anime crtane filmove, a osim napete taktičke borbe s brojnim potezima, komboima i napadima, igrači će prolaziti kroz predivne okoline, gradove, ruševine i svemirske brodove u ulozi međugalaktičkih pobunjenika čija je misija poraziti zlo autoritarno carstvo.

Star Renegades tako od sada ima datum izlaska za PC te ćemo ju putem Steama od 8. rujna moći kupiti po cijeni od 24.99 eura, dok će na PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch stići kasnije tijekom jeseni. Dotada, u nastavku bacite oko na igrin trailer objavljen povodom najave datuma izlaska za PC: