Akcijska avantura i 3D platformer Kao the Kangaroo originalno je izašla 2000. godine i to za PC i konzolu SEGA Dreamcast. Sredinom 2005. godine igra je doživjela i nastavak pod imenom Kao the Kangaroo: Round 2, koji je tek 2019., odnosno prošle godine stigao i na Steam, a taj nastavak sada je potpuno besplatan za preuzimanje

Radi se, dakle, o šarenom i šašavom klasičnom 3D platformeru kakve znamo iz kasnih devedesetih i 2000-ih godina, ali u novome ruhu i to uz čitav niz izazova, utrka i zagonetki, a sve to kroz 25 levela i pet jedinstvenih svjetova u kojima ćemo igrati kao dobri stari protagonist – klokan Kao. Tako od danas Kao the Kangaroo: Round 2 možete preuzeti potpuno besplatno, a ponuda traje do 15. lipnja (odnosno do idućeg ponedjeljka). Sve što trebate napraviti je otići na Steam stranicu igre i kliknuti na “Add to Account”.

No besplatni Kao the Kangaroo: Round 2 nije jedina vijest koju nam donosi poljski studio Tate Multimedia, jer istovremeno stiže i najava potpuno novog nastavka tog serijala o simpatičnom klokanu.  O samom novom i tek najavljenom nastavku studio zasada još nije otkrio ništa, osim da nas očekuje nova priča, novi izazovi, neprijatelji, vizuali i još puno toga, a prvi pogled na igru stiže uskoro.