Serijal God of War privukao je veliki broj fanova i postojala je bojazan kako će najavljene promjene u gameplay dizajnu naići na neodobravanje upravo te skupine igrača. No baš kao što je GoW proživio dvije generacije konzola tako su i ti fanovi bogatiji za tisuće sati iskustva mnogih drugih (i novijih) igara. Autori novog God of Wara toga su bili i te kako svjesni i u želji da novim, modernim izdanjem igre ponovno impresioniraju ne samo fanove nego i mnoge nove igrače. U prvih nešto manje od tri sata hands-ona organiziranog na ekskluzivnom događanju u Pragu, mogli smo uvidjeti koliko će te promjene utjecati na serijal, inače poznat po frenetičnoj i brutalnoj akciji.

Isprobali smo i early access izdanje Hunt: Showdowna, novog važnog projekta Cryteka. Osvrćemo se i na pet godina Warframea, te u još jednoj temi ovog broja opisujemo novi projekt Bandai Namcoa – Code Vein.

U novom broju pronađite i veliki test Naconovog kontrolera Revolution Pro 2, kao i recenzije igara: Kingdom Come: Deliverance, Into the Breach, Metal Gear Survive, Age of Empires: Definitive Edition, Warhammer: Vermintide 2, Fe, Northgard, Railway Empire, EA Sports UFC 3, Kirby Star Allies, Sid Meier’s Civilization VI: Rise and Fall, Moss, Where the Water Tastes Like Wine, Bayonetta, Bayonetta 2, Fear Effect Sedna, Dynasty Warriors 9, Call of Duty: WWII – The Resistance, Crossing Souls, Mulaka, Dissidia Final Fantasy NT, Helmut: The Badass from Hell, Boo! Greedy Kid i Pokkén Tournament DX Battle Pack. Dok se u Rebooted Reviewu ponovno osvrćemo na Battlefield 1.

Kad već spominjemo osvrtanje – sretan nam/vam 50 broj Reboota!