Svi oni koji igraju Assassin’s Creed Odyssey mogli su primijetiti kako im je u glavnom izborniku ovaj tjedan iskočila notifikacija kako kreće prvi Epic Mercenary live event. Svi skupa smo trebali dobiti priliku baciti se u potragu za Damaisom Indiferentnim, lišiti ga života i pritom zaraditi dobar loot.

Ubisoftove planove pomrsio je nespecificirani tehnički problem zbog kojeg igrači nikako nisu mogli pronaći Damaisa koji je očito toliko indiferentan da se uopće nije ni pojavio. Nakon bezuspješnog rješavanja problema, Ubisoft je na koncu ipak otkazao prvi live event.

Službeni Assassin’s Creed Twitter račun bar je od svega napravio dobru foru – ispričali su se i rekli kako se Damais u zadnji trenutak uplašio našeg misthiosa i pobjegao glavom bez obzira. Očito mu nije bilo toliko svejedno koliko je njegovo ime dalo za naslutiti.

Hoće li se ovaj kukavica/indiferentni šaljivdžija opet ukazati znaju samo u Ubisoftu, no već idući tjedan od 23. listopada nas očekuje novi live event u kojem ćemo se moći sukobiti s epskim brodom na Egejskom moru. Nadajmo se da ga Cthulhu neće potpiti prije vremena.