Jučer se održao Sancta Domenica Gaming Day u West Gateu u sklopu kojeg su se, osim showfloora na kojem ste mogli isprobati neke od najnovijih i najpopularnijih igara, održali veliki turniri u Overwatchu i FIFA-i 18.

Tijekom cijelog dana na vrhunskoj high-end HP Omen opremi održavao se turnir u Overwatchu da bi na koncu ekipa “Acertas” osvojila prvo mjesto. U FIFA-i 18 igrala se zaista napeta završnica u kojoj su u roku od pola minute pale 4 stative (6 ukupno), a posljednji sučev zvižduk označio je pobjedu Real Madrida nad Man. Cityjem 2:1 te je Fabian Samardžić u konkurenciji od preko 200 ljudi osvojio prigodnu zlatnu medalju te 3000 kuna u SD poklon bonovima te HP-ovu periferiju.

Danas se još uvijek održava Sancta Domenica Gaming Day, a u ugodnoj atmosferi možete zaigrati i isprobati pregršt hitova. Ako vam se, pak, neki od njih i svidi, odmah možete skoknuti do dućana Sancte koji povodom Gaming Daya nudi 20% popuste na videoigre.

Fabian je pobijedio u velikom FIFA 18 turniru, a nagrade su mu uručili uhodani voditeljski duo komičara Ivana Šarića i HCL-ovog Igora Belana

Dečki iz Acertasa pokazali su najveć skill u Overwatchu te kući otišli pjevajući i s vrijednim nagradama.

Gamerski eventovi ne mogu proći bez nezaobilaznih cosplayerica i cosplayera!

Kako to obično biva, treba se u publiku baciti i koja majica!