Početkom prošlog mjeseca pisali smo o novom DLC-u za kombinaciju strategije i RPG-a, Darkest Dungeon. Razvojni tim Red Hook Studios rekao je kako će ga izdati u lipnju, a taj dan je sada stigao. Prije par dana su pripremili trailer kao pripremu za izlazak, a svi koji žele pokušati preživjeti u novim predjelima to će moći napraviti večeras.

The Color of Madness ime je novog dodatka koji ubacuje novo područje, The Farmstead, Endless Quest u kojem pokušavate što dulje ostati živi, nova oprema koja će vam u tome pomoći, novi neprijatelji i tri bossa te nove mogućnosti za proširivanje baze.

Osim po težini, igra ima i zanimljiv lore, a evo što službeni opis kaže: “Nekakva zla krhotina vanzemaljskog porijekla osvijetlila je noćno nebo i zabila se u farmu starog Millera u predgrađu Hamleta. Oni jadnici koji su vidjeli pad Cometa oslijepilo je nešto što su opisali kao varljivu, prolaznu nijansu abrazivnog intenziteta. S farme nije bilo nikakvih vijesti već dva tjedna, a sve što se može čuti je neljudsko stenjanje koje odjekuje iz ostataka.”

Osim na Steamu, ovaj ćete DLC, kao i osnovnu igru, pronaći na Humble Bundleu i GOG-u, a ako želite kupiti Darkest Dungeon i ranije DLC-ove možete to napraviti po jeftinijoj cijeni. Sve druge informacije pronaći ćete ovdje.