Nakon veličanstvenog uspjeha s remakeom klasika zvanog Shadow of the Colossus, Bluepoint Games najavili su kako je njihova nova igra također remake.

U razgovoru za Digital Foundry predsjednik i suvlasnik kompanije Marco Thrush rekao je kako novi projekt nije njihova originalna igra već još jedan remake. “Naš idući porak je pobošljati engine, povećati kapacitete za art stranu – što ćemo i morati jer je novi projekt mnogo veći.”, rekao je Thrush.

Dosadašnja strategija Bluepoint Gamesa što se tiče povećanja studija bila je rasti kako bi se zadovoljile potrebe novog projekta. “Sa Shadow of the Colossusom povećali smo se kako u broju ljudi tako i u vještinama koje posjedujemo. Nastavljamo rasti i razvijati se te obraćamo pažnju na područja gdje smo ‘slabi'”, rekao je Peter Dalton, Bluepointov technical director.

Iz Bluepointa su rekli kako je njihov novi projekt puno veći od Shadow of the Colossusa te da ćemo biti jako uzbuđeni kada saznamo o čemu se radi. Ne sumnjamo da su u potpunosti u pravu!