Borilačka igra s junacima iz svijeta DC Entertainmenta Injustice 2 izašla je prošle godine sredinom svibnja najprije kao konzolaška ekskluziva, dok su PC igrači čekali port do studenog. Sada je Warner Bros. objavio kako će svi oni koji nisu do sada igrali igru krajem ožujka moći kupiti verziju koja će imati sav sadržaj koji je do sada izašao, a njeno puno ime je Injustice 2 Legendary Edition.

Borba između superjunaka i zlikovaca se nastavlja, samo što ovog puta imate pristup i sljedećim stvarima: svi likovi koji su izašli kao DLC, skinovi koji su bili dostupni uz Ultimate Edition, poboljšani i detaljniji tutorial koji se zove Learn Hub, novi itemi za sve likove, mogućnost dizanja likova do levela 30 i novi Augment Slot na tom istom levelu.

Uz to je Warner naravno pripremio i posebne dodatke za one koji se predbilježe na ovu verziju igre, a oni uključuju kozmetičke dodatke i 11 tisuća Source Crystala – valuta unutar igre koja se koristi za kupovinu raznih dodataka i koju možete farmati ili platiti pravim novcima.

Injustice 2 Legendary Edition izlazi 30. ožujka za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a ako vam treba više informacija razvojni tim NetherRealm Studios upućuje igrače na službene stranice.