Dobrodošli u prvu ovogodišnju rubriku “Igre koje izlaze” u kojoj ćemo vam na jednom mjestu objaviti datume izlaska svih većih i nešto manjih naslova koje možete zaigrati u nadolazećem tjednu.

9. siječnja ćemo na PC-u zaigrati Math RTS. Zanimljiva RTS strategija koja se fokusira na rješavanje matematičkih problema na skroz nov i uzbudljiv način. Igrač mora braniti ploču prikupljanjem krede i stvaranjem matematičkih problema za svoje neprijatelje.

Trailer za ovu zanimljivu igru ne postoji na YouTube-u pa ga pogledajte na Steamovoj stranici ovdje.

Iako ste ju imali prilike zaigrati na PC i PlayStation 4 platformama, 10. siječnja na Xbox One dolazi Albert & Otto: The Adventure Begins. Uz jezivu atmosferu i radnju u Njemačkoj 1939. Godine, igra vas šalje u avanturu u kojoj tražite djevojku sa zečjim ušima.

 

11. siječanj je ovoga tjedna najbolji dan za imati Nintendo Switch zbog 2 naslova koji tada izlaze (iako su već dobro poznati na drugim platformama) – Super Meat Boy i The Escapists 2.

The Escapists 2 je simpatična kooperativna igra u kojoj planirate bijeg iz zatvora. Iako su igrači upoznati s ovim naslovom, Switch verzija će imati nov sadržaj i zanimljive značajke o kojima smo pisali ovdje.

Super Meat Boy je fantastični platformer kojega ili volite ili ne možete smisliti. Ovaj mazohistični platformer je na Switchu trebao ugledati svijetlo dana u prosincu, ali je Team Meat ipak odlučio pomjeriti datum i za Switch pripremit sasvim novi mode kako bi igru održali što svježijom moguće. Također, ovo je još jedan naslov koji nema trailer na YouTubeu pa je u nastavku teaser trailer za Wii U verziju.

 

12. siječnja na Xbox One stiže Flying Tigers: Shadows Over China koji će nam prikazati kako je tajni Američki skvadron branio Kinu protiv Japana tokom Drugog svjetskog rata.