Dobrodošli u ovotjedno izdanje rubrike “IGRE KOJE IZLAZE” u kojemu svakoga tjedna izdvojimo par zanimljivih igara koje možete zaigrati veoma brzo. Posljednji kvartal 2018. godine jednostavno ne prestaje oduševljavati s novim naslovima pa krenimo!

Déraciné (Playstation 4) – 6. studeni

Déraciné je avantura na kojoj marljivo radi ekipa iz FromSoftwarea te je ujedno i ekskluziva za PSVR i PlayStation 4 platformu. Ne, ne radi se o Souls like naslovu već o jednoj zanimljivoj i pomalo jezivoj avanturi koja će od igrača zahtijevati mnogo dobro snalaženje u rješavanju puzzli.

Razvojni studio: From Software
Izdavač: Sony Interactive Entertainmen, JapanStudio
Cijena: 45 eura

OVERKILL’s The Walking Dead (PC, Playstation 4, Xbox One) – 6. listopad
Kao što joj naslov kaže, ova igra je smještena u dobro nam poznati The Walking Dead svijet. Radi se o igri koju možete zaigrati s još 3 prijatelja kako bi uspješno preživjeli najezdu zombija u Washingtonu.

Razvojni studio: Overkill
Izdavač: Starbreeze
Cijena: 60 eura

World of Final Fantasy (Xbox One, Nintendo Switch) – 30. listopad
Ovaj naslov u serijalu Final Fantasy izlazi po treći put! Nakon što je prvotno 2016. godine izašao na PlayStation 4 i PlayStation Vita platforme, krajem 2017. je došla PC verzija, a ovoga tjedna, ista igra dolazi na Nintendo Switch i Xbox One platforme!

Razvojni studio: Square Enix
Izdavač: Square Enix
Cijena: 20 eura

Ride 3 (PC, Playstation 4, Xbox One) – 30. listopad
Ako Gran Turismo i Forza Motorsport naslovi nisu baš za vas zbog premalog broja motora (0), ovo je definitivno naslov za vas! Ride 3 će vas definitivno oduševiti svojom ogromnom količinom jurilica na dva kotača, brojem staza i mogućnosti uređivanja i prilagođavanja glasnog ljubimca. Također, ako ste zaigrali prethodne naslove serijala, shvatit će te da ovaj ima novi engine koji znatno pomaže – što u vizualnom stilu, što u gameplay stilu.

Razvojni studio: Milestone S.r.l.
Izdavač: Milestone S.r.l.
Cijena: 50 eura