Bethesda je upogonjena prvim radnim danom u 2019. i donosi na nove vijesti za novi Fallout 76 sadržaj koji planira uskoro pustiti u javnost. U novom službenom blog postu dostavljaju okvirne planove za istu.

Prema informacijama, nova nadogradnja pored standardnih popravki, možemo očekivati nove questove, tjedne evente, nova Vault otvorenja, PvP segment te tzv. “Player Vending” mogućnosti. Prema feedbacku zajednice saznajemo kako su posljednjih mjesec dana igrači najviše oduševljeni baš zadnjim navedenim segmentom koji će zapravo igračima omogućiti prodaju vlastitih vrijednosnih predmeta na koncentriranim mjestima i konkretnim Fallout 76 lokacijama.

Fallout 76 - c

Isto tako, pitanja zajednice koja se postavljaju nakon potvrde da će “Player Vending” sustav biti upogonjen jesu, hoće li pojedinac možda biti u mogućnosti označiti se kao prodavač i hoće li moći postaviti takozvani automat za prodaju na konkretnim lokacijama unutar igre kako bi im možda omogućilo lakšu prodaju predmeta od vrijednost? Isto tako jedno od bitnih pitanja jest kako će se definirati cijena predmeta od vrijednosti, globalno ili prema korisničkom unosu.

Sve dodatne informacije ćemo imati kad se približi službeni datum izlaska navedene nadogradnje, a kako službeni datum nije još dostupan, obavijestimo vas uskoro.