Ubisoftova E3 press konferencija imala je pregršt zanimljivih najava i luckastih trenutaka (što bi bio Ubisoft da nema tih trenutaka). U 90 minuta trajanja ove konferencije dobili smo ono što smo tražili, a to su igre, najave, traileri i dodatni sadržaj. U nastavku pogledajte kratak pregled Ubisoftove ovogodišnje press konferencije.

Konferencija je otpočela s plesnom točkom ljudi u šarenim kostimima što je naravno značilo da na scenu dolazi novi nastavak, tj. ovogodišnje izdanje Just Dance franšize. Nismo puno saznali o samom sadržaju ili promjenama u igri, jedino konkretno što smo dobili jest datum izlaska. Više detalja pročitajte ovdje i najavu za samu igru pogledajte u nastavku:

 

Zatim je na scenu stupio legendarni Beyond Good and Evil 2 koji, usprkos činjenici da ima broj 2 u svom imenu, će biti prequel originalnoj igri te smo imali priliku vidjeti ponešto gameplaya i na oduševljenje mnogih dobili smo pogled na Jade, protagonisticu originalne igre. Više detalja svakako ne propustite pročitati ovdje i isto tako nemojte propustiti novi trailer u nastavku:

 

Nadalje, na scenu je stupio gospodin koji predstavlja Rainbow Six: Siege sa sretnom viješću o iznimno velikoj brojci aktivnih igrača koji igraju njihovu igru te je iskoristio priliku da izrazi svoju zahvalnost. Osim te impozantne brojke, najavio je mjesta i okvirna vremena održavanja novih natjecanja i novi dokumentarac koji prati živote profesionalnih igrača Rainbow Six: Siegea. Više pročitajte ovdje i pogledajte trailer za dokumentarac u nastavku:

 

Potom je najavljena nova Trials igra imena Trials: Rising! Dobili smo i gameplay trailer za samu igru i točan datum izlaska te platforme na kojima će ova nesumnjivo zabavna igra ugledati svijetlo dana. Više o igri pročitajte ovdje i svakako pogledajte trailer u nastavku:

 

Zatim smo dobili novi pogled na The Division 2, točnije novi trailer koji nam je dao malo više novih informacija budući da se igra već pojavila na Microsoftovoj konferenciji. Saznali smo kako će igra dobiti raidove u timovima od 8 ljudi, što je stavka koju su fanovi The Divisiona dugo tražili. Za dodatan info kliknite ovdje i pogledajte novi trailer u nastavku:

 

Ostali smo iznenađeni najavog DLC-ja za Mario+Rabbids Kingdom Battle u kojem će se legendarni Donkey Kong pojaviti da malo prodrma ovu Ubisoftovu i Nintendovu kolaboraciju! Službenog imena Donkey Kong Adventures, ova ekspanzija nesumnjivo će unijeti dodatan život u ionako genijalnu igru što je Mario+Rabbids Kingdom Battle. Za dodatan info kliknite ovdje i pogledajte trailer u nastavku:

 

Na scenu je zatim stupila piratska simulacija Skull & Bones koja je došla sa uistinu spektakularnim gameplay trailerom koja je pokazala prevrtljivu narav gusara, borbu brodovima i nadogradnju samih brodova. Igra izlazi 2019. godine na neodređeni datum za PlayStation 4, Xbox One i PC. Dodatan info o Skull & Bonesu ne propustite pročitati ovdje i novi trailer za igru ne propustite u nastavku:

 

U jednom trenutku došao je i misteriozni povratnik s prošlogodišnjeg E3-ja,  a radi se, naravno, o Transferenceu, čudnovatoj VR igri koju je došao predstaviti nitko drugi nego legendarni Elijah Wood. Novosti koje smo saznali pročitajte ovdje i svakako pogledajte i probajte dokučiti što se događa u novom traileru u nastavku:

 

Potom je na scenu stupio For Honor s najavom nove frakcije boraca koji dolaze iz drevne Kine te je najavljen For Honor Starter Edition koji će se moći skinuti preko Uplaya i biti će potpuno besplatan do idućeg ponedjeljka. Više informacija pročitajte ovdje i novi trailer pogledajte u nastavku:

 

Ovom najavom ostali smo iznimno iznenađeni te je ta najava sama po sebi dokaz koliko su Ubisoft i Nintendo počeli usko surađivati. Naime, na scenu je stupio Starlink: Battle for Atlas koji je prikazan još na prošlogodišnjem E3-ju, no ove godine na scenu je stupio Shigeru Miyamoto i zajedno s Yvesom Guillemotom najavio kako će Star Fox biti ekskluzivni igrivi lik za igrače na Nintendo Switchu. Više o samoj igri pročitajte ovdje i pogledajte trailer u nastavku:

 

Budući da vrlo uskoro izlazi, razvojni studio iza igre The Crew 2 najavio je otvorenu betu za sve igrače kako bi isprobali igru uoči njenog izlaska. Više informacija o početku bete pročitajte ovdje i pogledajte novi trailer u nastavku:

 

Ubisoft je odlučio ostaviti šećer za kraj pruživši nam iznimno detaljan uvid u Assassin’s Creed: Odyssey. Malo je reći da smo ostali oduševljeni viđenim i sretni smo što ćemo imati priliku zaigrati ovu poslasticu već u listopadu ove godine. Sve što vas zanima nikako nemojte propustiti pročitati ovdje i isto tako nikako nemote propustiti pogledati trailer za igru u nastavku:

 

Kad podvučemo crtu, možemo reći da smo iznimno zadovoljni viđenim na ovogodišnjoj Ubisoftovoj E3 press konferenciji. Neki će možda reći da je Ubisoft išao na sigurno i da je broj novih najava bio ponešto ograničen. Najava novog Splinter Cella, Watch_Dogsa ili novog IP-ja svakako bi podigla ionako dobar dojam na višu razinu, no sve u svemu možemo reći da smo zadovoljni viđenim i da se radujemo igrati ono što nam Ubisoft sprema u nadolazećim mjesecima.