Igra domaćeg razvojnog studija Exordium Games, Zero Reflex, stiže na tržište sutra, 5. studenog, na PC, Linux, Mac te mobilne uređaje.

Zero Reflex je psihodelična akcijska arkada koja će testirati vaše/naše reflekse i živce u nemilosrdnoj okolini koja će nas uporno kažnjavati i za najmanju grešku. Od šurikena preko metaka do raketa, uz sve ono što ide između pa i više, Zero Reflex će nam na hrpu načina pokušati zakomplicirati preživljavanje nivoa.

Ekipa iz Exordium Gamesa je toliko uvjerena u težinu svoje igre da su odlučili ponuditi simboličnih 10.000 američkih dolara sretniku (i patniku) koji prvi uspije završiti igru i svih 60 izazova koje nudi. Dobro ste pročitali; $10.000. Nismo fulali nijednu nulu.

Zero Reflex igrače će provesti kroz 20 nivoa koji se razlikuju po dizajnu i mehanikama. Svaki nivo mijenja brzinu i količinu opasnosti ovisno o težini na kojoj igrate (normal, hard i nightmare).

Zero Reflex će za mobilne platforme koštati 2.99 eura osim Androida na kojem će igra biti besplatna dok će na Steamu koštati 2.99 dolara.