Danas smo korak bliže ostvarenju svih naših prvih velikih, kratkoročnih ciljeva u dugogodišnjem planu vizije i misije Reboot. Taj poslovni, pomalo hladni podatak učinkovit je kod poslovnih anđela, ili u banci, kad tražite kredit. Ali ne može dočarati onu suludu želju i entuzijazam kao velike motivatore u mnogim situacijama, pa i kad je izgledalo nemoguće. Znate onaj osjećaj kad se prvi put nađete pred Psycho Mantisom iz Metal Gear Solida, Yellow Devilom iz Mega Mana ili bilo kojim drugim bossom koji na prvu izgleda nemogućim i nerješivim problemom. Onda znate kako dobar je osjećaj i kad ih jednom konačno savladate – e takvo zadovoljstvo postignutim danas imamo nakon što je konačno pokrenut Rebootov regionalni portal koji će se baviti nama najdražom industrijom videoigara.

I to je to? Naravno da ne! Izazovnih situacija nikad dosta, baš kao i novih bosseva i naizgled nerješivih zagonetki u igrama. Bit će ih sigurno jako puno i u projektu izgradnje portala u budućem vremenu, a počet ćemo stabilno s dnevnim vijestima koje će pisati poznati autori časopisa Reboot kao i novi članovi s dugogodišnjim iskustvom pisanja za druga digitalna i tiskana izdanja. S vremenom portal će biti osvježen i originalnim video materijalima, posebnim temama i drugim sadržajem dok će časopis Reboot biti fokusiran na velike teme o videoigara i industriji videoigara, recenzije, najave, kolumne, retro i sve vijesti od posebnog značaja. Želja nam je učiniti portal komplementarnim časopisu pa i onda kada će časopis pored tiskanog izdanja biti distribuiran i na drugom mediju. Što će se dogoditi uskoro.

Portal će pored toga povezati i komunicirati sve naše projekte – časopis Reboot te sajmove Reboot infoGamer i Reboot Develop. Uz njega poboljšan je i forum koji je podignut na novoj verziji vjerojatno najboljeg softvera za forume i s potpuno novom bazom.

Nadamo se da ćete uživati u našim novitetima i naravno – vidimo se na Reboot infoGameru – sada jednom od najvećih sajmova za videoigre u Europi!