Prošlo je više od 6 godina od kako smo prvi puta zaigrali Diablo III i nešto više od godinu dana od kako smo dobili zadnji DLC za istu igru.

Početkom lipnja ove godine, ekipa iz Blizzarda je objavila veoma zanimljiv oglas za posao koji nam je ukazivao na to da se u njihovoj kuhinji pripremaju sastojci potrebni za novi Diablo naslov.

Međutim(!!!), danas se na službenom YouTube profilu pojavio jednominutni video pod nazivom “The Future of Diablo” u kojemu voditeljica zajednice Brandy Camel govori o budućnosti serijala!

Pokraj kratke informacije o novoj, 14. sezoni Diabla III čija će glavna tema biti pohlepa, Camel nam je rekla da ekipa iz Blizzarda trenutno radi na nekolicini Diablo projekata. Za neke projekte će im trebati više vremena, a za neke manje pa nas to odmah podupire na razmišljanje da nam Blizzard trenutno sprema novi DLC i možda novi naslov u serijalu.

Nažalost, ovo je samo naše mišljenje (koje ne bi trebali uzeti “zdravo za gotovo”), a Brandy Camel tvrdi da ćemo neke projekte vidjeti krajem ove godine pa ćemo se ipak strpjeti kako bi mogli dostaviti točne informacije.