Prije mjesec dana procurile su informacije o novoj igri smještenoj u popularnom animiranom svijetu Adventure Time, a danas ju je izdavač Bandai Namco službeno predstavio. Puno ime novih avantura u koje će se Finn i Jake upustiti je Adventure Time: Pirates of the Enchiridion i kao što po samom naslovu možete zaključiti, bit će gusara.

Igrači će uz Finna i Jakea vrijeme provoditi još s likovima BMO i Marceline te će uz to istraživati kraljevstva koja su fanovima poznata iz serije i susretati voljene likove. Igra započinje u potopljenom Land of Ooo, a glavna dva junaka će morati saznati što se događa. Istraživanje će započinjati iz novo sagrađenog broda kojim mogu upravljati, a moći ćete birati koga ćete sa sobom voditi.

Adventure Time: Pirates of the Enchiridion je u izradi za PlayStation 4, Xbox One, Switch i PC i izlazi 20. srpnja ove godine. Uz službenu najavu stigao je naravno i prvi pošteni trailer, pa kako to izgleda možete sami vidjeti ispod teksta. Nešto više informacija možete pronaći na službenim stranicama, a ako želite možete i igru staviti na svoj popis želja na Steamu.