Ljubitelji From Softwareovih RPG-ova vole se jednom godišnje zbog posebnih online funkcionalnosti okupiti u njihovim svjetovima, a ni Bloodborne nije iznimka. Ovogodišnjem okupljanju također pogoduje to što će velik broj igrača vjerojatno uskočiti u tu veoma tešku igru jer će biti besplatna u sklopu PlayStation Plus pretplate.

Organizatori su objavu postavili na Twitter i evo što možete očekivati:

Osim što su Miyazakijeve igre inače teške zbog svih beštija i spodoba koje vas čekaju iza svakog kuta, kad vam neki vješti igrač upadne u svijet samo da vam zagorča život stvari postaju još malo gore. Ipak, nisu svi tu kako bi vam samo otežali, nego ih možete pozvati u svoj svijet ako ste negdje zaglavili kako bi vam pomogli. Naravno, ako će vam to biti prvi put da igrate Bloodborne, uvijek možete igrati u offline modu i uživati u igri u potpunosti sami.

Bloodborne je izašao ekskluzivno za PlayStation 4 krajem ožujka 2015. godine, pokupila odlične kritike, kao i nagrade za najbolji RPG, odnosno igru godine. Ako plaćate PS Plus pretplatu ništa vas ne košta uskočiti u ovaj svijet i vidjeti u čemu je draž, a to će te moći napraviti od sutra.