Nakon prvotne najave u sklopu sajma E3 2018, napokon smo dobili novi trailer za iščekivani Wolfenstein: Youngblood, ali i službeni datum izlaska igre.

U igri Wolfenstein: Youngblood igrat ćemo kao dvije kćeri B.J. Blaskowicza Jess i Soph, a radnja u kojoj će se naći ove dvije sestre blizanke odvija se u osamdesetim godinama prošloga stoljeća u Parizu.

Obje kćeri na raspolaganju će imati Da’at Yichud Power Suitove i hrpu oružja za ubijanje nacija

Sestre zvane The Terror Twins odvažit će se na misiju potrage za njihovim ocem, koji je misteriozno nestao i posljednji je puta viđen u Parizu koji je okupiran nacistima. Na raspolaganju će imati čitav arsenal brutalnih oružja, ali i specijalna odijela kakvo je nosio i njihov otac u prethodnim nastavcima Wolfensteina.

Ono što je posebno interesantno kod igre je da će ovo biti prva Wolfenstein igra koja se može igrati kooperativno udvoje. Naravno, moći ćemo igrati s prijateljima ili, ukoliko ih nemamo (hehe) ili ako želimo igrati “samostalno”, kompanjon će nam biti umjetna inteligencija koja će preuzeti ulogu druge sestre.

Nacistička Francuska više neće izgledati isto nakon što blizanke kroče u nju

Sama igra neće biti one standardne pune cijene od 60 eura, već će koštati 29,99 eura, a najbolja vijest je da će se moći kupiti Deluxe izdanje po cijeni od 39,99 eura koje donosi Buddy Pass.

Buddy Pass će omogućavati da zaigrate s jednim prijateljem koji ne mora kupovati igru već će ju s vama igrati potpuno besplatno, a to znači da ćete ju moći podijeliti i s više prijatelja, pod uvjetom da igraju s vama jedan po jedan. Naravno, prijatelji kojima podijelite propusnicu neće moći igrati sami bez vas, sve dok ne kupe vlastiti primjerak igre.

U svakom slučaju, razvojni studio Machine Games obećava kako nas u igri očekuje puno istraživanja, misija i otključavanja novih sposobnosti, oružja, gadgeta, pa čak i kozmetičkih predmeta, a sve to u najotvorenijoj Wolfenstein igri dosad.

Wolfenstein: Youngblood izlazi 26. srpnja 2019. za PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch., a u nastavku pogledajte novi izrazito nabrijani story trailer.