Wizard of Legend je roguelike koji je izašao sredinom svibnja i igračima omogućio da sami ili s još jednom osobom u lokalnom kooperativnom modu postanu moćni čarobnjaci. Igračima se ideja i izvedba jako dopala. Koliko, pitate se? Toliko da se u nešto više od dva mjeseca igra na svim platformama proda u više od 500 tisuća primjeraka.

Za jedan mali nezavisni tim kojemu je to prvi projekt, je to enorman uspjeh, pa su kao znak zahvalnosti pripremili nadogradnju i odlučili igru do 1. kolovoza prodavati po nešto nižoj cijeni. Nadogradnja se zove Nocturne i dodaje NPC-ja koji će u prolazak kroz Chaos Trialse dodati još malo nasumičnosti, a osim toga se staze brže učitavaju, broj sličica u sekundi je stabilniji i kad igrate sami i u co-opu, magije koje su u igri poznate kao Arcana su malo balansirane te je dodana podrška za osam jezika.

Wizard of Legend je izašao za PC, PlayStation 4, Xbox One i Switch 15. svibnja, a u budućnosti igrači mogu očekivati dva DLC-a od koji će svaki ubaciti novu tamnicu (svaka se sastoji od dvije staze i na kraju vas čeka boss). Naglasak u igri stavljen je na brze reflekse i što bolje sklapanje magija kako biste imali jače i fluidnije combo napade. Ispod teksta možete vidjeti kako to izgleda u akciji, a za sve ostale detalje posjetite službene stranice.