Ubisoft stvarno nema sreće s veleprodajnim lancima kad je u pitanju čuvanje tajne o još nenajavljenim igrama. Najrecentniji primjer je navodni novi nastavak u serijalu Watch_Dogs koji bi se, po svemu sudeći, trebao zvati Watch_Dogs Legion!

Korisnici Twittera su brzi i spretni ljudi te je tako korisnik imena Wario64 uspio ubrati tweet kojeg je britanski Amazon slučajno pustio u javnost u kojem nudi navedenu igru, zajedno s kratkim opisom što nas očekuje.

U nastavku možete pročitati prijevod o tome što nas očekuje u igri Watch_Dogs Legion:

Watch_Dogs Legion smješten je u blisku budućnost, odnosno u distopijsku verziju Londona. Radi se o post-Brexit svijetu u kojem su društvo, politika i tehnologija promijenilo sliku Londona. London je jedan od najprepoznatljivijih gradova u svijetu te je stoljećima imao ogroman utjecaj na Zapadnu kulturu što ga čini idealnim igralištem za novi nastavak Watch_Dogsa, uz činjenicu kako je jedan od gradova s najvišim stupnjem nadzora u svijetu.

Postoje glasine kako ćemo moći igrati sa svakim NPC-om kojeg ćemo sresti u igri čiji će vizuali, sposobnosti i pozadinske priče biti proceduralno generirane pomoću umjetne inteligencije. Glavni direktor igre navodno je Clint Hocking, koji je bio glavna osoba za Far Cry 2.

Iako je još prije procurila informacija kako će iduća Watch_Dogs igra biti smještena u Londonu, ovim curenjem smo dobili praktički gotovu potvrdu o tome što možemo očekivati na Ubisoftovoj E3 press konferenciji idući tjedan.

Pratite Reboot.hr kako biste dobili najsvježije i najvrućije (ako je moguće biti svjež i vruć istovremeno?) informacije s kojima će nas obasipati izdavači i razvojni studiji u idućih desetak dana!