Prošloga petka Ubisoft je održao live AMA (engl. “ask me anything”) s fanovima njihove nadolazeće igre Watch Dogs: Legion te otkrio/potvrdio neke od tehničkih detalja vezanih uz next-gen izdanje igre za PlayStation 5 i Xbox Series X/S.

Tako je u jednom od odgovora Ubisoftov live producent Lathieeshe Thillainathan otkrio da će se igra na novim konzolama uz uključeni ray-tracing i 4K rezoluciju vrtjeti u 30 sličica u sekundi. Tako će postavke za PS5 i XSX/S u principu biti jednake onima za PC izdanje igre, a iako Thillainathan to nije razjasnio, vjerujemo da će postojati opcija za isključivanje ray-tracinga, pri čemu bi se igra na konzolama trebala vrtjeti u 60 sličica u sekundi.

U drugim vijestima, nedavno smo saznali da je Ubisoft ažurirao sistemske zahtjeve za PC izdanje igre kako bi u listu uključio i novu seriju grafičkih kartica Nvidia RTX 3000. O tome smo više pisali na ovome linku, a početkom mjeseca imali smo prilike i zaigrati četiri sata igre te smo vam naše dojmove prenijeli kroz novi video u serijalu Reboot Plays, koji ponovno donosimo u nastavku.

Watch Dogs: Legion izlazi 29. listopada za PC, PlayStation 4 i Xbox One, dok na Xbox Series X/S stiže 10. studenog te na PlayStation 5 dva dana kasnije – 12. studenog. Na next-gen konzole igra dolazi i kao besplatna nadogradnja za sve koji ju kupe za trenutnu generraciju konzola.