Ubisoft je jučer najavio da ćemo Watch Dogs: Legion od sutra (četvrtak 25. ožujka) pa sve do ponedjeljka 29. ožujka moći igrati potpuno besplatno i to na svim dostupnim platformama.

Osim besplatnog četverodnevnog perioda, igra će biti i na popustu od 50%, pa ukoliko tijekom besplatnog isprobavanja odlučite da vam se sviđa, možete ju nabaviti po značajno nižoj cijeni. Također, ukoliko se odlučite za kupnju, napredak koji ste ostvarili u free trialu – prenosi se u cijelu igru.

Predinstaliranje free triala za Watch Dogs: Legion kreće već danas, 24. ožujka, a četiri dana besplatnog igranja dostupno je za PC (Epic Games Store i Ubisoft Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X/S. Nažalost, izdanje free triala na PlayStationu 5 nije next-gen verzija igre, već ona za PlayStation 4, koja je “samo” kompatibilna za novu Sonyjevu konzolu, dok će igrači na novom Xboxu dobiti pristup next-gen verziji free triala.

Što se sadržaja tiče, u četverodnevnom free trialu bit će dostupni svi igrivi likovi i to u singleplayer i friško izbačenom online modu, a dostupne će biti i sporedne open-world aktivnosti i sadržaj, no samo kroz pola sveukupnih lokacija koje igra nudi, pa ćete tako besplatno moći istražiti četiri od ukupno osam četvrti Londona.

Popust na kupnju cijele igre Watch Dogs: Legion vremenski se odvija drugačije na svakoj platformi, pa je tako 50% popusta za Xbox krenulo jučer, 23. ožujka i traje do 15. travnja. Popust na PlayStationu traje od 24. do 31. ožujka, dok popust na PC-ju traje do 8. travnja (Epic Games Store), odnosno do 9. travnja (Ubisoft Store).

Puno više informacija, detalja i točne vremenske raspone sati početka i kraja free triala te detalje o izdanjima igre koja su na popustu, pročitajte u Ubisoftovoj novoj službenoj obavijesti, a na ovome linku naći ćete i hrpu novosti o besplatnom novom post-launch sadržaju, DLC dodacima i Season Passu.