Poljski razvojni tim Pixelated Milk predstavio je svoju drugu igru koju su nazvali Warsaw. To su napravili kroz trailer u kojem su prikazali priču, ali nas slike i opis gameplayja podsjećaju na indie RPG hit Darkest Dungeon. Najveća razlika između ove dvije igre je da se radnja odvija u Drugom svjetskom ratu i da će priča biti usmjerena na stvarne strahote, umjesto onih fantazijskih.

Warsaw će vas, kao što joj ime kaže, staviti u razoreni glavni grad Poljske za vrijeme najkrvavijeg svjetskog sukoba i morat ćete pomoći grupi junaka da prežive nalete napadača. Borba se odvija na poteze, likovi su podijeljeni u klase i imaju posebne vještine, oružja i mogućnosti, pratit ćete njihove priče i otkrivati što se u gradu sve događa, a tim kaže da ćete to moći napraviti kroz nekoliko prelazaka jer gameplay nije linearan. Dok niste na bojištu, moći ćete podešavati i nadograđivati svoje likove u bazi te zatim odlučivati koji vam je najbolji sljedeći potez.

Ovaj taktički RPG najavljen je za PC, PlayStation 4 i Switch, a trenutni okvirni datum izlaska mu je treće tromjesečje ove godine. Oni koji se zapute na PAX East moći će zaigrati igru, dok ćemo mi ostali koji ne planiramo skoknuti do Bostona tada vjerojatno dobiti konkretan gameplay prikaz. Do tada možete pogledati najavni trailer, dodati igru na popis želja na Steamu i pratiti službene stranice ako želite biti u toku.