Bethesda je ovih dana pod žestokom paljbom sa svih strana, što zbog nezadovoljstva fanova igrom Fallout 76, što zbog kontroverze s 200 dolara vrijednim Power Armor izdanjem igre, u kojemu su igrači umjesto izrazito kvalitetne platnene torbe dobili jeftinu najlonsku.

Čitava PR noćna mora nije stala na tome. Kao što smo već pisali, da bi se iskupila, Bethesda je svima koji su potrošili 200 dolara na ovo izdanje igre ponudila 500 Atoma – novca unutar igre, koji u stvarnosti vrijedi samo 5 dolara, a potom se saznalo kako su drukčije i kvalitetnije platnene torbe ipak dali izraditi, no podijelili su ih samo influencerima, što je dodatno razljutilo fanove.

Jučer navečer kao spas stiže novi tweet objavljen putem službenog Bethesda Support twitter profila, u kojemu Bethesda navodi kako će svi koji su kupili Fallout 76 Power Armor Edition ipak dobiti zamjenu za pravu platnenu torbučim torbe budu spremne“.

Finaliziramo planove proizvodnje za zamjenu platnenih torbi iz Fallout 76: Power Armor Editiona“, u tweetu javljaju iz Bethesde, navodeći kupce da putem linka ostave svoje osobne podatke, Bethesda.net korisničko ime i podatke s računa koji dokazuje da su kupili ovo izdanje.

Ukoliko ste jedan od fanova koji su kupili Fallout 76 Power Armor Edition i nikako niste bili zadovoljni najlonskom jeftinom torbom, imate vremena do 31. siječnja 2019. posjetiti navedeni link iz tweeta i osigurati da, jednom kad torbe budu izrađene i spremne, dobijete pravu platnenu torbu koju ste platili.