Sinoćnji event Nintendo Direct, iako je trajao nešto manje od četrdeset minuta, bio je krcat informacijama o odličnim igrama koje dolaze na Nintendo Switch, pa smo tako saznali da će svoju Switch verziju dobiti i višestruko nagrađivana akcijska avantura iz 2017. godine – Hellblade: Senua’s Sacrifice.

Podsjetimo se: Hellblade nam donosi britanski studio Ninja Theory, prethodno poznat po igrama kao što su DmC: Devil May Cry, Enslaved: Odyssey to the West te PS3 hit Heavenly Sword iz “davne” 2007. godine.

Hellblade: Senua’s Sacrifice iznimno je hvaljena i višestruko nagrađivana igra prvenstveno zbog tematike psihoze i mentalnog zdravlja kojom se bavila na jedinstven način, ali i zbog fantastične vizualne prezentacije, zvuka i generalno dizajna koji je na razini AAA igre, iako Hellblade to nije.

Jedva čekamo vidjeti kako će Hellblade izgledati na konzoli Nintendo Switch, a točan datum zasada nije potvrđen, osim činjenice da dolazi nekad tijekom ovoga proljeća.

U nastavku pogledajte i špicu kojom je Hellblade: Senua’s Sacrifice najavljen za Nintendo Switch u sklopu eventa Nintendo Direct: