The Old Blood – najveća dosad nadogradnja za uspješni dugogodišnji besplatni online akcijski RPG Warframe – konačno je stigla i na PlayStation 4 i Xbox One.

Radi se o velikoj nadogradnji koja je svjetlo dana na PC verziji igre ugledala nedavno, a sada je napokon stigla i na konzole. Konzolaška verzija nadogradnje The Old Blood, kako navodi razvojni studio i izdavač Digital Extremes,  sadrži kompletan novi sadržaj koji je nedavno stigao i na PC, uključujući i Kuva Lich, Grendel Warframe, preradu melee sustava borbe i klasičnih Warframeova, kao i čitav niz gameplay poboljšanja.

Nadogradnja je dostupna za preuzimanje na PlayStationu 4 i Xboxu One od 19. studenog, a iz studija ističu kako će na Nintendo Switch stići uskoro. Naravno, gore spomenute novosti nisu jedine koje nova nadogradnja The Old Blood donosi, stoga kompletnu listu nadogradnji pročitajte i saznajte putem službene stranice igre – na ovome linku, a u nastavku pogledajte i najavni trailer objavljen putem PlayStationovog službenog YouTube kanala.