Velika LAN završnica Adria CS:GO Prvenstva 2022 održava se u petak i subotu, 29. i 30. srpnja, u esport areni Hall of Game powered by A1 u zagrebačkom Z-centru s početkom od 12:00

Nakon odigrane grupne faze Adria CS:GO Prvenstva 2022, četiri regionalne ekipe sukobit će se u kako bismo saznali koja zaslužuje titulu najbolje i najveći dio nagradnog fonda od 10,000 eura. XTEAM je osigurao mjesto u završnici bez ijednog izgubljenog mečga dok je Team BLINK to učinio s jednim porazom. Ekipe MONAD i ex-4glory imali su teži put do finala te su u triler završnicama uspjeli nadigrati protivnike te omjerom 3:2 rezervirati svoje mjesto na velikom LAN finalu u Hall of Game powered by A1. 

Kroz dva dana LAN završnice igrat će se sustav dvostruke eliminacije, a svi mečevi će se igrati na dvije dobivene. Ulaz je slobodan i besplatan za sve posjetitelje, a osim navijanja i uživanja u partijama koje će pružiti XTEAM, osvajači natjecanja CEE Champions 2022 i jedan od najperspektivnijih regionalnih igrača Luka “c0llins” Živanović iz ekipe ex-4glory, moći ćete zaigrati svoje omiljene naslove na računalima i PlayStationu 5 u sklopu HOG-a. 

Organizatori su osigurali još mnoštvo zabavnog gaming sadržaja za posjetitelje, a više o velikoj LAN završnici Adria CS:GO Prvenstva 2022 saznajte na službenim stranicama. Također, ako se negdje brčkate, planinarite ili iz bilo kojeg drugog razloga ne možete biti fizički u Zagrebu, finale možete pratiti preko svih službenih kanala Esport Adrie na Twitchu, YouTubeu, Trovu te Arena Sport TV programu.