Vrijeme leti, sredina je tjedna. Negdje je kiša, negdje sunce; danas je srijeda ali isto tako, reći će Vida: „uvijek je negdje četvrtak“. Ova famozna konstatacija ujedno je i naziv nove epizode našeg tjednog podcasta Rebootcast! I u ovoj epizodi, kao i svaki tjedan, želimo vas zabaviti i informirati o novostima iz svijeta gaminga.

Tako smo za vas ovaj puta prelistali najnoviji epski broj Reboot časopisa (koji možete pronaći na svim kioscima), nastojali uvući vam se pod kožu raspravom o svim nastavcima Far Cry franšize a prokomentirali smo i novonajavljeni Far Cry 5. Osim toga, podijelili smo s vama naše oduševljenje najavom Witcher serije, poslušali Vidinu anegdotu o najljepšem sjećanju igranja Witchera na pravi slavenski način – čuvajući obiteljsku kuću i guske u brdu usred zime, te smo se dotakli i kobne teme – filmova napravljenih po video igrama i, dakako, video igara napravljenih po filmovima. Svatko je imao nekog favorita ali potrudili smo se i objektivno prokomentirati kvalitetu takvih filmova.

Naravno, i ovaj puta želimo čuti vaše mišljenje o tim temama i potaknuti ugodnu raspravu. Stoga, slobodno nam ostavljajte komentare, šaljite mailove, dojmove i pitanja, recite nam koji su vaši omiljeni filmovi napravljeni po igrama ili igre po filmovima. Recite nam slažete li se s našim favoritima ili vam je na pameti i pri srcu neki drugi skriveni dragulj koji nismo spomenuli u ovoj epizodi. Također, slobodno nas lajkajte, dijelite i pretplatite se na naš YouTube kanal ako to još niste učinili te naravno – uživajte u epizodi!