Razvojni studio Blizzard očigledno ima pune ruke posla, pa uz Diablo IV i Overwatch 2 istovremeno rade na još jednoj zasad nenajavljenoj AAA igri, koja bi trebala biti epska multiplayer pucačina iz prvog lica za PC i konzole.

Vijesti o tome, kao što je danas izrazito čest slučaj, dolaze putem niza oglasa za posao, a kroz te oglase Blizzard za ovaj jedan specifični projekt traži zaposlenike za 16 različitih pozicija. Oglase je na twitteru podijelio Blizzardov viši artist Dan John Cox, ističući da se radi o “jako jako kul nenajavljenom projektu“. Cox u spomenutom tweetu odlazi toliko daleko da je istaknuo da se, bez zadrške, radi o najboljem projektu na kojemu je ikad radio tijekom svoje dugogodišnje karijere.

Zavirujući na linkove za specifične oglase vezane uz otvorene pozicije 3D artista za okoline, dizajnera borbe, level dizajnera, sistemskog dizajnera i druge otvorene pozicije, Blizzard ističe da se radi o novoj multiplayer igri s velikim fokusom na intuitivne mehanike i napucavanje iz prvoga lica, a iako će biti multiplayer, postoji mogućnost da će imati i nekakvu singleplayer kampanju, jer se od dizajnera borbe traži iskustvo i u singleplayer i online FPS akcijskim igrama.

U oglasima za 3D dizajnera okoline Blizzard ističe da bi igra trebala imati jedinstveni vizualni art stil u kombinaciji s next-gen grafikom i tradicionalnom umjetničkom estetikom. Studio u oglasu za level dizajnera ističe i da će igra imati epske pamtljive svjetove, što sugerira više različitih mapa ili misije na brojnim različitim spektakularnim otvorenim lokacijama

Druge informacije o ovom projektu zasada nisu poznate, a s obzirom da je igra očigledno i dalje u ranoj fazi izrade, pretpostavljamo da o njoj još dugo nećemo čuti konkretnije novosti te da nas najava očekuje možda tek iduće godine.