Reboot Games Weekend 2022 powered by A1 održava se 12. i 13. studenog na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 8a, a posjetitelji će moći uživati u next-gen gamingu, A1 Adria League te brojnim drugim aktivnostima o kojima sve možete saznati upravo ovdje na našem webu i na našim društvenim mrežama. 

No, osim igranja moći ćete iskusiti i neke zaista jedinstvene tehnologije i postati aktivni sudionik interaktivnog sadržaja 21. stoljeća. HOLOFAME je mjesto koje će vas odvesti u nove sfere korištenjem suvremene tehnologije – hologramskih projekcija te će omogućiti svim posjetiteljima da zajedno sa svojim idolima i omiljenim osobama odrade zanimljiv eksperiment, prenose bežičnu energiju, izvode mađioničarske trikove, upoznaju zabavnu stranu plesa kroz povijest te da na kraju priče kući, uz sjajan doživljaj za prepričavanje, ponesu fotke i filmiće koje potom mogu čuvati kao uspomenu, pregledavati bezbroj puta i podijeliti na društvenim mrežama.

U sklopu Reboot Games Weekenda 2022 powered by A1 posjetiteljima će u HOLOFAME-u biti pružen jedinstven doživljaj interakcije s izumiteljem Nikolom Teslom te kemičarkom i fizičarkom, ujedno prvom ženom dobitnicom Nobelove nagrade, Marie Curie. Također ćete moći vidjeti virtualne verzije nekih od najpopularnijih hrvatskih influencera poput Mirte Miler, poznatije kao mimiermakeup, Magic Leona, Luciana Plazibata, Marca Cuccurina i Petre Dimić te Mirsada Kadića i Rafaele Sebe.

Sve to i još mnogo toga očekuje vas na Reboot Games Weekendu 2022 powered by A1 12. i 13. studenog na Zagrebačkom velesajmu od 10h – 20h u paviljonu 8a.