Uncharted 4: A Thief’s End ponovno je dobio novi datum izlaska. Zadnju Drakeovu pustolovinu trebali bismo odigrati dva tjedna kasnije od planiranog datuma, i to 10. svibnja 2016.

“Kako bismo omogućili svim gamerima/cama diljem svijeta da [Uncharted 4] odigraju odmah prvi dan izlaska, odlučili smo odgoditi izlazak igre za dva tjedna zbog duljeg vremena proizvodnje. Znamo da je ova vijest možda razočaravajuća, i žao nam je što morate malo dulje čekati da odigrate najnoviji Naughty Dog naslov. Dobra vijest je da je igra fenomenalna — sasvim smo sigurni da će vam se čekanje isplatiti, i kao i vi, ekipa iz Naughty Doga jedva čeka da iskusite posljednju pustolovinu Nathana Drakea,” za PlayStation Blog rekao je PlayStationov Shawn Layden.

Podsjećamo, Uncharted 4 je u prosincu odgođen za ovaj travanj. Ako želite još jednom isprobati multiplayer, to ćete moći učiniti od ovog petka (4. ožujka) u 18 sati i sve do ponedjeljka (7. ožujka) u 8:59. Multiplayer već sada možete skinuti s PlayStation Storea.

Nedavno je izašao i story trailer: