Kao što smo već najavili ranije ovoga tjedna, danas će se održati završna ceremonija natjecanja WN Dev Contest for Unreal Engine Developers. Vrhunac je to višemjesečne potrage za najboljim i najtalentiranijim developerima Europe koji igre stvaraju u Unreal Engineu

U samom finalu natjecanja uživo i putem unaprijed snimljenih poruka pridružit će nam se predstavnici nekih od najistaknutijih kompanija povezanih sa svijetom gaminga – Xsolla, PLAYER ONE (MY.GAMES), Babil Games, G-core Labs, Vostok Games, te mnoge druge, a uživo ćemo razgovarati i s predstavnikom Epic Gamesa, koji je uz Reboot i svjetski poznatu konferenciju White Nights jedan od organizatora ovog natjecanja.

Ukupni fond nagrada koje će danas biti podijeljene je milijun i pol američkih dolara u protuvrijednosti stipendija, licenci i servisa koji će dobitnicima pomoći u daljnjem napredovanju i stvaranju.

Službeni početak ceremonije je večeras u 18:00h, a na stream se možete uključiti već od 17:40h. Podržite developere svojim dolaskom i saznajte koje su najbolje igre Europe kreirane u Unreal Engineu.