Brzo pohitajte na Steamove stranice jer do 2. siječnja, u sklopu rasprodaje Steam Winter Sale 2019 možete uloviti neke od najpoznatijih Valveovih igara po cijeni nižoj od 1 eura! Po današnjem tečaju to je oko 7.40 domaćih krznenih životinjica zvanih kune, što je niže od cijene jedne kave u nekom shopping centru.

Za cijenu od 0.81 eura, odnosno oko 6 kuna, dostupne su igre Portal 1 i 2, Left 4 Dead, Counter-Strike, Counter-Strike: Source, Half-Life, Half-Life: Source, Half-Life 2,  dok su Half-Life 2: Episode One i Half-Life 2: Episode Two još jeftiniji pa koštaju ispod 5 kuna!

Na popustu su i neki drugi naslovi poput Ricochet i Day of Defeat, a dovoljno je dodati da ćete najviše love odvojiti za Left 4 Dead 2, i to punih 12 kuna i nešto sitno lipa! 

Ako dosad niste odigrali ni jednu od navedenih igara, imate još par dana za kupovinu po sniženoj cijeni, a ako jeste, ali ih nemate u kolekciji… budimo realni, ovakva ponuda se ne propušta. Kako biste najbrže i najlakše došli do popusta, kliknite na sliku i skrolajte dok vam se ne prikaže Discounts tab.